Резултати

Вкупни бодови по категории од натпреварувачка сезона 2019/2020

У9 МСI коло 03.11.2019II коло 16.11.2019III коло 21.12.2019IV колоV колоVI колоВкупно
Андреј Цубалевски66315
Виктор Поленак53614
Леон Тасевски35311
Дариус Сочи3115
Кален Тасевски1356
Лазар Саздов1113
Христијан Стојковски0112
Филип Русевски11

У11 МСI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Јован Павловски78823
Лука Стефановски87722
Јосиф Димов55515
Дамјан Јакимовски35311
Матеј Ташковски33511
Дамјан Попов538
Евгениј Панговски336
Марко Наумов314
Давид Лазаровски1113
Филип Русевски11
Саво Димитров11
Иван Младеновски11

У13 МСI коло 03.11.201II коло 16.11.2019III коло 21.12.2019IV колоV колоVI колоВкупно
Марио Џон76619
Никола Шашков85518
Петар Цоњковски53311
Филип Ангелковски53311
Виктор Максимовски3115
Марко Краљев3003
Горазд Чобанов0112
Никола Кузмановски0112
Леон Попов0112

У15 МСI коло 03.11.2019II коло 16.11.2019III коло 21.12.2019IV колоV колоVI колоВкупно
Далибор Аврамовски44412
Марко Христов3317
Борис Цветковски1135

У17 МСI коло 03.11.2019II коло 16.11.2019III колоIV колоV колоVI колоВкупно
Иван Пејовски7815
Давид Алексовски178
Филип Анастасов358
Леонид Стојанов88
Дамјан Стефановски55
Алмир Халили55
Димитар Генчев314
Александар Мешков134
Димитар Неделковски33
Марко Станишиќ11
Дарко Ристиќ11
Стефан Крковски11

У19 МСI коло 16.11.2019II коло 04.11.2019III коло 21.12.2019IV коло 30.03.2019V коло 20.04.2019VI коло 01.06.2019Вкупно
Борис Цикарски60612
Филип Дабевски5117
Дамјан Стефанов3036
Стефан Јанев3205
Драган Јовановски1012

Сениори МСI коло 03.11.2019II коло 16.11.2019III коло 21.12.2019IV колоV колоVI колоВкупно
Иван Пејоски55414
Петар Живковски66012
Кирил Ивановски3306
Леонид Стојанов3003
Борис Цикарски0033
Димитар Цикарски1102
Стефан Јанев1001
Христијан Николовски0011
Бојан Костадинов0

У9 ЖСI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Софија Шашкова66113
Каја Георгиева53614
Звезда Целевска35513
Ива Велковска1315
Калина Николовска112

У11 ЖСI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Ива Живковска88824
Теодора Павловска77721
Ивана Николова85114
Дона Стрезовска53314
Ева Костовска35513
Матеа Павловска3159
Софија Пановска5005
Ема Цветковска3115
Ева Петровска3104
Теодора Георгиева0303
Саша Јовановиќ1001
Ана Цветковска0111

У13 ЖСI коло 03.11.2019II коло 16.11.2019III колоIV колоV колоVI колоВкупно
Неда Илиева8917
Јана Белева10717
Ивана Трпевска5712
Ивана Трпевска5712
Вероника Коруновска5510
Ива Живковска3710
Мила Цоњковска358
Цветанка Коруновска336
Ангела Трповска156
Сара Костовска156
Мила Спасова134
Симона Газалах134
Теодора Колевска134
Мартина Трајковска134
Софија П.33
Мила Гошевска33
Антонија Ангеловска33
Анастасија Тасева112
Ангела Јанева112

У15 ЖСI коло 03.11.2019II коло 16.11.2019III коло 21.12.2019IV колоV колоVI колоВкупно
Ивана Ристеска88824
Теа Јовановиќ77721
Јана Трпчевска55515
Тамара Петрушевска55515
Викторија Младеновска3339
Јована Јовиќ3339
Сара Стоева3339
Викторија Јовановска1539
Маја Колевска3115
Елеонора Давидовска1113
Милена Богоева1113

У17 ЖСI коло 03.11.2019II коло 16.11.2019III колоIV колоV колоVI колоВкупно
Елена Ристевска8816
Ива Стефановска7714
Ружица Лазовска55
Сандра Здравковска55
Сара Савевска336
Ана Златановска33
Моника Милицавска358
Борјана Колевска112
Марија Груевска112
Марија Василевска156
Маја Колевска33
Јована11

У9 МДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Виктор Поленак
Андреј Цубалевски
24410
Кален Тасевски
Леон Тасевски
1337
Лазар Саздов
Кристијан Стојковски
112

У9 ЖДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Ива Велковска
Каја Георгиевска
00
Звезда Велевска
Софија Шашков
22

У11 МДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Лука Стефановски
Јован Павловски
44412
Јосиф Димов
Евгениј Панговски
1337
Дамјан Јакимовски
Матеј Ташковски
3115

У13 МДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Никола Шашков
Марио Џон
3429
Дамјан Попов
Петар Цоњковски
4318
Леон Попов
Христијан Стојковски
1001
Далибор Аврамовски
Никола Кузмановски
0101

У15 МДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Далибор Аврамовски
Никола Кузмановски
2125
Марко Наумов
Марко Христов
1214

У17 МДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло IV коло V коло VI коло Вкупно
Иван Пејовски
Леонид Стојанов
44
Филип Анастасов
Димитар Генчев
314
Александар Мешков
Марко Станишиќ
22
Филип Дабевски
Дамјан Стефановски
11

У19 МДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Дамјан Стефановски
Филип Дабевски
224
Борис Цикарски
Драган Јовановски
112

Сениори МДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Леонид Стојанов
Иван Пејовски
2002
Димитар Цикарски
Кирил Ивановски
1001

У11 ЖДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Матеа Павловска
Теодора Павловска
2226
Дона Стрезовска
Ева Костовска
1113

У13 ЖДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Ивана Трпевска
Јана Белева
44412
Цветанка Коруновска
Ангела Трпевска
1337
Мила Цоњковска
Сара Костовска
3003
Мила Спасова
Теодора Колевска
112
Тамара Петрушевска
Симона Газалех
112

У15 ЖДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Ивана Ристевска
Неда Илиева
44412
Викторија Младеновска
Теа Јовановиќ
3339
Јана Трпчевска
Јована Јовиќ
1113

У17 ЖДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Елена Ристевска
Ива Стефановска
24410
Сандра Здравковска
Јана Златановска
0336
Марија Мијајловиќ
Сандра Здравковска
1001
Моника Мијајловска
Марија Василевска
0112

У13 МИКСI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Ива Живковска
Јован Павловски
0448
Филип Ангелковски
Мила Цоњковска
1337
Вероника Костовска
Горазд Чобанов
2114
Леонид Попов
Сара Костовска
112

У17 МИКСI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Филип Дабевски
Марија Василевска
2002
Моника Милицавска
Дамјан Стефанов
1001

Сениори МИКСI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло IV коло V коло VI коло Вкупно
Ана Марија Баљиќ
Димитар Цикарски
22
Кирил Ивановски
Марија Манчевска
11

У15 МИКСI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Далибор Аврамовски
Тамара Петрушевска
22
Никола Кузмановски
Симона Газалах
11

КАТЕГОРИЈА СЕНИОРИ МС

РезултатиI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019V коло 20.04.2019VI коло 01.06.2019Вкупно
Бојан Костадинов546612
Леонид Стојанов545510
Иван Пејоски54448
Кирил Ивановски42336
Огнен Трајковски4122
Димитар Цикарски4222
Христијан Николовски2122
Петар Живковски/3

КАТЕГОРИЈА 2001/2002 МС

РезултатиI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019V коло 20.04.2019VI коло 01.06.2019Вкупно
Борис Цикарски226612
Стефан Јанчев1/55
Димитар Генчев1/459
Димитар Неделковски2/33
Христијан Николовски21

КАТЕГОРИЈА 2003/2004 МС

РангирањеI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019V коло 20.04.2019VI коло 01.06.2019Вкупно
Филип Анастасов446612
Златко Малиминов14538
Никола Кузмановски55
Борис Цветковски2244
Марко Краљев44
Ангел Иванов3/
Марко Трпевски2/
Димитар Неделковски/1
Димитар Генчев/1

КАТЕГОРИЈА 2005/2006 МС

РангирањеI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019V коло 20.04.2019VI коло 01.06.2019Вкупно
Марио Џон546511
Далибор Аврамовски635611
Петар Цоњковски33437
Никола Шашков33347
Горазд Чобанов3122
Стефан Стојчевиќ2322
Христијан Николовски4/
Драган Матов2/
Димитар Николовски2/
Димитар Генчев/4
Никола Кузмановски/2
Леон Попов/2

КАТЕГОРИЈА 2007/2008 МС

РангирањеI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019V коло 20.04.2019VI коло 01.06.2019Вкупно
Јован Павловски2/5611
Лука Стефановски646511
Дамјан Попов31246
Јосиф Димов51437
Ѓорѓи Ивановски 5233
Евгениј Панговски3422
Андреј Миновски/422
Матеј Ташковски43
Петар Жежов21

КАТЕГОРИЈА 2009/2010 МС

РангирањеI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019V коло 20.04.2019VI коло 01.06.2019Вкупно
Михаил Ивановски426612
Андреј Атанасовски4/55
Виктор Поленак24549
Марко Наумов/333
Леон Тасевски3333
Христијан Стојковски22
Андреј Цубалевски1444
Стефан Цветковски/3

КАТЕГОРИЈА СЕНИОРИ ЖС

РезултатиI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019V коло 20.04.2019VI коло 01.06.2019Вкупно
Елена Ристевка3/6612
Марија Манчевска325510
Ана Марија Баљиќ2144
Ина Стефановска4/

Категорија 2003/2004 ЖС

РезултатиI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019V коло 20.04.2019VI коло 01.06.2019Вкупно
Елена Ристевска6612
Ива Стефановска42549
Теа Јовановиќ33459
Викторија Младеновска33336
Љиљана Кралева2/22
Јана Трпчевска/222

Категорија 2005/2006 ЖС

РезултатиI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019V коло 20.04.2019VI коло 01.06.2019Вкупно
Ивана Ристеска4/6612
Тамара Петрушевска/4538
Јована Јовиќ32448
Јана Трпчевска55
Сара Смилевска2/33
Ана Илиева3/22
Сара Јовановска/122
Јована Димитриевска//22

Категорија 2007/2008 ЖС

РезултатиI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019V коло 20.04.2019VI коло 01.06.2019Вкупно
Ивана Трпевска33
Арбенија Алили4/
Неда Илиева4/6612
Јана Белева445510
Цветанка Коруновска33
Вероника Коруновска33
Мила Спасова33448
Ангела Трповска2333
Матеа Павловска2233
Ивана Николова/3
Мила Цоњковска/2
Ива Живковска42

Ветерани МС

Име и ПрезимеIII коло
23.02.2019
IV коло
30.03.2019
Вкупно
Саше Ристоски6612
Игор Миноски5510
Саша Цветковски44
Зоран Глоговац44
Томче Христов33
Марјан Стојановски33

Ветерани ЖС

РезултатиI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019V коло 20.04.2019VI коло 01.06.2019Вкупно
Лидија Мано Илиев6/6612
Весна Цавировска2/5510
Искра Геразова1/448
Марина Пешиќ33
Драгана Биљановска3/
Драгана Колевска2/
Христина Анастасова1/
Тања Тодоровска1/

Ветерани Микс

Резултати23.02.201930.03.2019 Вкупно
Лидија Мано Илиев
Горан Тасевски
6612
Сашо Ристески
Весна Цавировска
5510
Игор Миноски
Искра Геразова
448
Саша Цветановски
Марина Пешиќ
33