ББА Тренинг Камп Караташ

ББА Тренинг Камп Караташ - Србија

Во периодот од 25.07-06.08.2019 година се одржа уште еден тренинг камп каде што македонските јуниори земаа учество заедно со играчите од националниот состав на Србија. 

Оваа година ја исполнија со извонреден напор кој се надеваме дека еден ден ке ги доведе до врвот на нивната игра и кариера во бадминтонот.

Posted in Вести.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *