Европски тренинг камп – Корча 2018

Европски тренинг камп - Корча, Албанија

Пријателите на Ида Пили...

Како и минатата така и оваа година, во Корча, Р.Албанија наши претставници учествуваа на традиционалниот меѓународен бадминтон тренинг камп „Пријателите на Ида Пили“. На истиот нашите Леонид и Иван активно се вклучија на тренинзите кои ги водеа искусни меѓународни тренери. 

Меѓудругото на истиот камп се одржа и меѓусебен натпревар на кој учествуваа претставници од 6 држави. Леонид и Иван зедоа учество и во натпреварувачкиот дел во двојки.

Posted in Вести.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *