Известување за сите спортисти,тренери и технички лица во клубовите членки на БФМ

Известување за сите спортисти,тренери и технички лица во клубовите членки на БФМ :

Информација за финасиска поддршка за време на траење на вонредна состојба

ПОЧИТУВАНИ,
 
Ве известуваме за донесената УРЕДБА за ​финансиска поддршка за спортисти, стручни лица и спортска администрација за време на траењето на вонредна состојба. Во прилог ви ја испраќаме Уредбата, официјален допис и  сите потребни информации и обрасци.
 
Ве молиме, ЗАДОЛЖИТЕЛНО при  поднесување на вашата документација во архивата на Агенција за млади и спорт, да поднесете и пропратно писмо во кој ќе ги наведете документите кои се приложуваат

Информации и обрасци :

Posted in Вести.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *