Конкурс за добивање на категорија спортист – Спортска надеж

Агенијата за млади и спорт на Р.С. Македонија согласно своите надгледности објави конкурс за доделување на категорија спортист – Спортска надеж. 

Согласно барањата на АМС, БФМ формира комисија во состав: Тасевски Горан, Штерјовски Ратко и Стефановски Диме кои ке изготват предлог – ранг листа на кандидати од Бадминтон Федерацијата на Македонија и како таква ке ја достават до АМС.

Листата со прифатени предлог кандидати ќе биде објавена.

Posted in Вести.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *