Меѓународни настапи

МЕДАЛИ ЗА НАЈМЛАДИТЕ – “Bulgaria Ruse International” 2018

Најпријатно изненадување ни приредиа нашите најмлади бадминтонисти. Имено, од 28.06 до 01.07.2018 година во Русе (Р Бугарија)...

Европски тренинг камп - Корча, Албанија

Како и минатата така и оваа година, во Корча, Р.Албанија наши претставници учествуваа на традиционалниот меѓународен бадминтон тренинг камп...

Балканско првенство - Перушница (Пловдив), Р.Бугарија

Балканско првенство - Перушница (Пловдив), Р.Бугарија

Cyprus junior tournaments 2018

И оваа година на меѓународното бадминтон јуниорското првенство во Никозија пет наши учесници од категоријата U17...