Распоред на натпревари од првото коло – натпреварувачка сезона 2018/2019

Табела со саатница на играње:

Пријавени играчи

Групи

Натпревари по групи

Шема – Ветерани

Posted in Вести.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *