Регионален Тренинг Камп Корча 2019

Европски Тренинг Камп Корча

Нашите македонски репрезентативци земаа учество на Европскиот Регионален тренинг камп во Корча – Албанија , кој беше одржан од 03-10.07.2019 година.

На истиот учествуваа играчи до 15 години од цела Европа и сите имаа предизвици за подобра игра и стратегии во нивната игра. Тренинг кампот го водеше инструкторката Корина Дан од Република Романија.

Posted in Вести.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *