Резултати

Вкупни бодови по категории од натпреварувачка сезона 2019/2020

У9 МСI коло 03.11.2019II коло 16.11.2019III коло 21.12.2019IV коло 01.03.2020Вкупно
Виктор Поленак536519
Андреј Цубалевски663318
Леон Тасевски353617
Кален Тасевски13539
Дариус Сочи31116
Лазар Саздов11136
Христијан Стојковски01102
Филип Русевски00101
Стефан Аврамовски00011

У11 МСI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло 01.03.2020Вкупно
Јован Павловски788831
Лука Стефановски877729
Јосиф Димов555520
Дамјан Јакимовски353516
Матеј Ташковски335112
Евгениј Панговски33039
Дамјан Попов50308
Марко Наумов30137
Давид Лазаровски11114
Иван Младеновски01034
Филип Русевски10012
Саво Димитров10001
Јован Сиљановски00011

У13 МСI коло 03.11.201II коло 16.11.2019III коло 21.12.2019IV коло 01.03.2020Вкупно
Марио Џон766625
Никола Шашков855523
Петар Цоњковски533314
Филип Ангелковски533112
Виктор Максимовски31116
Горазд Чобанов01135
Марко Краљев30003
Никола Кузмановски01102
Леон Попов01102

У15 МСI коло 03.11.2019II коло 16.11.2019III коло 21.12.2019IV коло 01.03.2020Вкупно
Далибор Аврамовски444214
Марко Христов33118
Борис Цветковски11305

У17 МСI коло 03.11.2019II коло 16.11.2019III колоIV коло 01.03.2020Вкупно
Иван Пејовски78621
Филип Анастасов35513
Давид Алексовски17311
Леонид Стојанов8008
Дамјан Стефановски5038
Алмир Хашколи5016
Александар Мешков1315
Димитар Генчев3104
Димитар Неделковски0303
Марко Станишиќ0112
Дарко Ристиќ0101
Стефан Крковски0101
Мерт Шахин0011

У19 МСI коло 16.11.2019II коло 04.11.2019III коло 21.12.2019IV коло 30.03.2019V коло 20.04.2019VI коло 01.06.2019Вкупно
Борис Цикарски60612
Филип Дабевски5117
Дамјан Стефанов3036
Стефан Јанев3205
Драган Јовановски1012

Сениори МСI коло 03.11.2019II коло 16.11.2019III коло 21.12.2019IV коло 01.03.2020Вкупно
Иван Пејоски554418
Петар Живковски660012
Кирил Ивановски33006
Димитар Цикарски11035
Борис Цикарски00314
Леонид Стојанов30003
Христијан Николовски00112
Стефан Јанев10001
Бојан Костадинов00

У9 ЖСI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло 01.03.2020Вкупно
Софија Шашкова661619
Каја Георгиева536519
Звезда Целевска355316
Ива Велковска13138
Калина Николовска01113

У11 ЖСI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло 01.03.2020Вкупно
Ива Живковска888832
Теодора Павловска777021
Ивана Николова851721
Дона Стрезовска533115
Ева Костовска355114
Матеа Павловска315514
Ева Петровска31037
Софија Пановска50005
Ема Цветковска31105
Теодора Георгиева03003
Ана Цветковска01112
Саша Јовановиќ10001

У13 ЖСI коло 03.11.2019II коло 16.11.2019III колоIV коло 01.03.2020Вкупно
Неда Илиева89825
Ивана Трпевска57719
Јана Белева107118
Вероника Коруновска55515
Ива Живковска37313
Мила Цоњковска35311
Сара Костовска15511
Ангела Трповска1539
Цветанка Коруновска3317
Симона Газалах1315
Мартина Трајковска1315
Мила Спасова1304
Теодора Колевска1304
Софија Пановска314
Мила Гошевска303
Антонија Ангеловска303
Анастасија Тасева1102
Ангела Јанева1102
Саша Јовановиќ00011

У15 ЖСI коло 03.11.2019II коло 16.11.2019III коло 21.12.2019IV коло 01.03.2020Вкупно
Ивана Ристеска888832
Јана Трпчевска555722
Теа Јовановиќ777021
Тамара Петрушевска555116
Јована Јовиќ333514
Сара Стоева333514
Викторија Младеновска333312
Викторија Јовановска153312
Маја Колевска31105
Милена Богоева11114
Елеонора Давидовска11103

У17 ЖСI коло 03.11.2019II коло 16.11.2019III колоIV коло 01.03.2020Вкупно
Елена Ристевска88824
Ива Стефановска77721
Моника Милицавска35311
Сандра Здравковска50510
Марија Василевска1539
Ана Златановска3058
Ружица Лазовска5016
Сара Савевска3306
Борјана Богоевска1135
Марија Груевска1113
Маја Колевска0303
Јована0101

У9 МДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло 01.03.2020Вкупно
Виктор Поленак
Андреј Цубалевски
244111
Кален Тасевски
Леон Тасевски
13329
Лазар Саздов
Кристијан Стојковски
1102

У9 ЖДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Ива Велковска
Каја Георгиевска
00
Звезда Велевска
Софија Шашков
22

У11 МДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло 01.03.2020Вкупно
Лука Стефановски
Јован Павловски
444416
Јосиф Димов
Евгениј Панговски
133411
Дамјан Јакимовски
Матеј Ташковски
31105

У13 МДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло 01.03.2020Вкупно
Никола Шашков
Марио Џон
342211
Дамјан Попов
Петар Цоњковски
43108
Леон Попов
Христијан Стојковски
10001
Далибор Аврамовски
Никола Кузмановски
01001

У15 МДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло 01.03.2020Вкупно
Далибор Аврамовски
Никола Кузмановски
21216
Марко Наумов
Марко Христов
12126

У17 МДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло IV коло V коло VI коло Вкупно
Иван Пејовски
Леонид Стојанов
44
Филип Анастасов
Димитар Генчев
314
Александар Мешков
Марко Станишиќ
22
Филип Дабевски
Дамјан Стефановски
11

У19 МДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Дамјан Стефановски
Филип Дабевски
224
Борис Цикарски
Драган Јовановски
112

Сениори МДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло 01.03.2020Вкупно
Бојан Костадинов
Иван Пејовски
20024
Димитар Цикарски
Борис Цикарска
10012

У11 ЖДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Матеа Павловска
Теодора Павловска
2226
Дона Стрезовска
Ева Костовска
1113

У13 ЖДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Ивана Трпевска
Јана Белева
44412
Цветанка Коруновска
Ангела Трпевска
1337
Мила Цоњковска
Сара Костовска
3003
Мила Спасова
Теодора Колевска
112
Тамара Петрушевска
Симона Газалех
112

У15 ЖДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло 01.03.2020Вкупно
Ивана Ристевска
Неда Илиева
444315
Викторија Младеновска
Теа Јовановиќ
33309
Јана Трпчевска
Јована Јовиќ
11169
Сандра Здравковска
Сара Стоева
00055
Ангела Трпевска
Цветанка Коруновска
00011
Матеа Павловска
Ивана Николова
00011

У17 ЖДI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло 01.03.2020Вкупно
Елена Ристевска
Ива Стефановска
244414
Сандра Здравковска
Јана Златановска
03317
Моника Мијајловска
Марија Василевска
01135
Марија Мијајловиќ
Сандра Здравковска
10001

У13 МИКСI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло 01.03.2020Вкупно
Филип Ангелковски
Мила Цоњковска
13329
Ива Живковска
Јован Павловски
04408
Вероника Костовска
Горазд Чобанов
21115
Леонид Попов
Сара Костовска
1102

У17 МИКСI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло 21.12.2019IV коло V коло VI коло Вкупно
Филип Дабевски
Марија Василевска
2002
Моника Милицавска
Дамјан Стефанов
1001

Сениори МИКСI коло
03.11.2019
II коло
16.11.2019
III коло IV коло V коло VI коло Вкупно
Ана Марија Баљиќ
Димитар Цикарски
22
Кирил Ивановски
Марија Манчевска
11

У15 МИКСIII коло 21.12.2019IV коло 01.03.2020Вкупно
Далибор Аврамовски
Тамара Петрушевска
202
Никола Кузмановски
Симона Газалах
101

Сениори ЖСIV коло 01.03.2020Вкупно
Ина Стефановска44
Елена Ристевска33
Марија Манчевска11
Ана Марија Баљиќ11

КАТЕГОРИЈА СЕНИОРИ МС

РезултатиI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019Вкупно
Бојан Костадинов546621
Иван Пејоски544417
Кирил Ивановски423312
Леонид Стојанов54559
Димитар Цикарски422/8
Огнен Трајковски412/7
Христијан Николовски212/5
Петар Живковски/3//3

КАТЕГОРИЈА 2001/2002 МС

РезултатиI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019Вкупно
Борис Цикарски226614
Димитар Генчев1/4510
Стефан Јанчев1/5/6
Димитар Неделковски2/3/5
Христијан Николовски21//3

КАТЕГОРИЈА 2003/2004 МС

РангирањеI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019Вкупно
Филип Анастасов446620
Златко Малиминов145313
Никола Кузмановски55
Борис Цветковски2248
Марко Краљев///44
Ангел Иванов3///3
Марко Трпевски2///2
Димитар Неделковски/1//1
Димитар Генчев/1//1

КАТЕГОРИЈА 2005/2006 МС

РангирањеI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019Вкупно
Марио Џон546520
Далибор Аврамовски635620
Петар Цоњковски334313
Никола Шашков333413
Стефан Стојчевиќ2327
Горазд Чобанов3126
Христијан Николовски4/4
Димитар Генчев/44
Никола Кузмановски/23
Драган Матов2/2
Димитар Николовски2/2
Леон Попов/22

КАТЕГОРИЈА 2007/2008 МС

РангирањеI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019Вкупно
Лука Стефановски646521
Јован Павловски2/5613
Јосиф Димов514313
Дамјан Попов312410
Ѓорѓи Ивановски 523/10
Евгениј Панговски342/9
Матеј Ташковски43/7
Андреј Миновски/42/6
Петар Жежов213

КАТЕГОРИЈА 2009/2010 МС

РангирањеI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019Вкупно
Михаил Ивановски426620
Виктор Поленак245415
Андреј Атанасовски4//59
Леон Тасевски333/9
Андреј Цубалевски144/9
Марко Наумов/3/36
Христијан Стојковски22//4
Стефан Цветковски/3//3

КАТЕГОРИЈА СЕНИОРИ ЖС

РезултатиI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019Вкупно
Елена Ристевка3/6615
Марија Манчевска325515
Ана Марија Баљиќ214/7
Ина Стефановска4///4

Категорија 2003/2004 ЖС

РезултатиI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019Вкупно
Елена Ристевска//6612
Ива Стефановска425415
Теа Јовановиќ334515
Викторија Младеновска333312
Љиљана Кралева2/2/4
Јана Трпчевска/22/4

Категорија 2005/2006 ЖС

РезултатиI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019Вкупно
Ивана Ристеска4/6616
Јована Јовиќ324413
Тамара Петрушевска/45312
Јана Трпчевска///55
Сара Смилевска2/3/5
Ана Илиева3/2/5
Сара Јовановска/12/3
Јована Димитриевска//2/2

Категорија 2007/2008 ЖС

РезултатиI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019Вкупно
Јана Белева445518
Неда Илиева4/6616
Мила Спасова334414
Ангела Трповска23/38
Матеа Павловска223/7
Ивана Трпевска33//6
Цветанка Коруновска33//6
Вероника Коруновска33//6
Ива Живковска42//6
Арбенија Алили4///4
Ивана Николова/3//3
Мила Цоњковска/2//2

Ветерани МС

Име и ПрезимеIII коло
23.02.2019
IV коло
30.03.2019
Вкупно
Саше Ристоски6612
Игор Миноски5510
Саша Цветковски4/4
Зоран Глоговац/44
Томче Христов3/3
Марјан Стојановски/33

Ветерани ЖС

РезултатиI коло 24.11.2018II коло 23.12.2018III коло 23.02.2019IV коло 30.03.2019Вкупно
Лидија Мано Илиев6/6618
Весна Цавировска2/5512
Искра Геразова1/449
Марина Пешиќ//3/3
Драгана Биљановска3///3
Драгана Колевска2///2
Христина Анастасова1///1
Тања Тодоровска1///1

Ветерани Микс

Резултати23.02.201930.03.2019Вкупно
Лидија Мано Илиев
Горан Тасевски
6612
Сашо Ристески
Весна Цавировска
5510
Игор Миноски
Искра Геразова
448
Саша Цветановски
Марина Пешиќ
3/3