Турнир Кисела Вода 2017

Во рамките на редовните активности на Бадминтон федерацијата на Македонија, на ден 11.03.2017 година во салата при ООУ „Партение Зоографски“ се одржа турнир во бадминтон на ниво на град Скопје. На истиот свое учество зедоа играчи во јуниорска категорија, како и ветерани од клубовите БК „Победа“, БК „Вип“, БК „Марива“, БК „Инекс“. На истиот свое учество зедоа и ученици од ООУ „Невена Георгиева – Дуња“, ООУ „Партение Зоографски“ како и други активисти и љубители на овој спорт.

Posted in Uncategorized, Вести.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *