Хасково – Тренинг Камп 2019

Хасково - Тренинг Камп

Во периодот од 05-11.07.2019 година нашите македонски јуниори учествуваа на 7 дневен тренинг камп во Хасково – Бугарија.

Во текот на целиот камп дадоа се од себе за да ги подобрат техниките на играње и да се здобијат со уште повеќе знаење. Тренираа со најдобрите јуниори од Бугарскиот национален состав, и овој тренинг камп воедно ке влезе во програмата за подготовки за Европскиот Меѓународен турнир Bulgarian Junior кој ке се одржи во Пазарџик во период од 08-11.08.2019 година.

Posted in Вести.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *