BWF и BE го објавија новиот календар за јуниори и сениори

Поради актуелната ситуација со светската пандемија, BWF и BE беа приморени многу од закажаните меѓународни натпревари, турнири и првенства да ги откаже или да ги презакаже со нови датуми. 

Во прилог БФМ ви го презентира најновиот календар за 2020 година ( ние и понатаму ќе ја следиме состојбата и доколку има нови промени ќе известуваме )

Junior Tournament - 07.07.2020

Elite Tournament - 07-07-2020

Posted in Вести.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *