Турција – Анкара 2019

Турција - Анкара 2019

Во периодот од 02.07-05.07.2019 година нашите македонски натпреварувачи земаа учество и покажаа многу големи успеси на шампионатот во Турција-Анкара, на кој го освоија 4тото место екипно, а играчите Елена Ристеска и Иван Пејоски во индивидуалниот дел во 8мина финале ја победија двојката на Џорџија.

Posted in Вести.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *