U9 (2009/2010) - Женски сингл

#Играч(и)Турнир 23.02.2019Турнир 31.03.2019Турнир 20.04.2019Турнир 02.06.2019Поени
1.Ива Живковска666624
2.Мила Цонковска552517
3.Теодора Павловска445316
4.Ивана Николова234413
5.Теодора Колевска3/328

U9 (2009/2010) - Машки сингл

#Играч(и)Турнир 23.02.2019Турнир 31.03.2019Турнир 20.04.2019Турнир 02.06.2019Поени
1.Андреј Цубалевски456621
2.Виктор Поленак545418
3.Леон Тасевски324514
4.Михаил Ивановски66//12
5.Марко Наумов233311

U11 (2007/2008) - Женски Сингл

#Играч(и)Турнир 23.02.2019Турнир 31.03.2019Турнир 20.04.2019Турнир 02.06.2019Поени
1.Неда Илиева666624
2.Јана Белева555520
3.Мила Спасова442313
4.Ивана Трпеска/24410
5.Матеа Павловска323210
6.Ангела Трпеска/3227
7.Анастасија Тасева/2226
8.Симона Газалех/2226

U11 (2007/2008) - Машки Сингл

#Играч(и)Турнир 23.02.2019Турнир 31.03.2019Турнир 20.04.2019Турнир 02.06.2019Поени
1.Лука Стефановски656623
2.Јован Павловски565521
3.Јосиф Димов434213
4.Дамјан Попов24/39
5.Евгениј Панговски2/349
6.Матеј Ташковски/2226
7.Ѓорѓи Ивановски32//5
8.Андреј Миновски2///2
9.Дарко Филиповски/2//2
10.Петар Илиевски/2//2

U13 (2005/2006) - Женски Сингл

#Играч(и)Турнир 23.02.2019Турнир 31.03.2019Турнир 20.04.2019Турнир 02.06.2019Поени
1.Ивана Ристеска666624
2.Јана Трпчевска255517
3.Тамара Петрушевска534416
4.Јована Јовиќ443314
5.Сара Јовановска3///3
6.Ивана Митревска2///2
7.Јована Димитриевска2///2

U13 (2005/2006) - Машки Сингл

#Играч(и)Турнир 23.02.2019Турнир 31.03.2019Турнир 20.04.2019Турнир 02.06.2019Поени
1.Марио Џон656623
2.Далибор Аврамовски565521
3.Никола Шашков344415
4.Петар Цоњковски433313

U13 (2005/2006) - Сингл (Почетници)

#Играч(и)Турнир 23.02.2019Турнир 31.03.2019Турнир 20.04.2019Турнир 02.06.2019Поени
1.Горазд Чобанов265518
2.Цветанка Коруновска/54615
3.Леон Попов62/210
4.Кристијан Стојковски/2327
5.Мартина Трајковска/2237
6.Борјан Трајчевски/4/26
7.Вероника Коруновска//6/6
8.Сара Костовска4//26
9.Дамјан Јакимовски/3/25
10.Сара Миленковска5///5
11.Азем Хашколи///44
12.Дона Стрезоска/2/24
13.Миа Стојковска//224
14.Ина Ибушоска3///3
15.Албертина Димитровска///22
16.Дариус Сотски///22
17.Ева Костовска///22
18.Илина Петровска///22
19.Каја Тасевски///22
20.Кален Тасевски///22
21.Мила Петровска///22
22.Теа Ефтимова///22

U15 (2003/2004) - Женски Сингл

#Играч(и)Турнир 23.02.2019Турнир 31.03.2019Турнир 20.04.2019Турнир 02.06.2019Поени
1.Елена Ристеска666624
2.Ива Стефановска545418
3.Теа Јовановиќ453517
4.Викторија Младеновска334212
5.Љиљана Кралева22239
6.Марија Мијајлевска/2226
7.Сандра Здравковска/2226
8.Ана Златановска//224
9.Стефанија Здравковска/22/4
10.Тамара Младеновска//224
11.Ивана Спасовска///22
12.Мартина Трпковска///22
13.Надица Кирковска///22

U15 (2003/2004) - Машки Сингл

#Играч(и)Турнир 23.02.2019Турнир 31.03.2019Турнир 20.04.2019Турнир 02.06.2019Поени
1.Филип Анастасов666624
2.Никола Кузмановски255416
3.Марко Краљев/44513
4.Златко Малиминов532212
5.Марко Станишич/2226
6.Стефан Крковски/23/5
7.Филип Ангеловски//235
8.Борис Цветковски4///4
9.Стефан Стоичковиќ///22

U17 (2001/2002) - Женски Сингл

#Играч(и)Турнир 23.02.2019Турнир 31.03.2019Турнир 20.04.2019Турнир 02.06.2019Поени
1.Марија Кралевска666624
2.Теодора Крстевска545519
3.Ангела Поповиќ433414
4.Мелиса Домијани35/210
5.Марија Василевска//437
6.Мила Ангеловска//224
7.Моника Милицавска//224
8.Христина Милевска//224

U17 (2001/2002) - Машки Сингл

#Играч(и)Турнир 23.02.2019Турнир 31.03.2019Турнир 20.04.2019Турнир 02.06.2019Поени
1.Борис Цикарски666624
2.Димитар Генчев454518
3.Стефан Силјановски225413
4.Давид Алексовски223310
5.Дамјан Стефановски22228
6.Димитар Неделковски3/227
7.Филип Дабевски/2226
8.Стефан Јанев5///5
9.Стефан Николовски/22/4

U17 (2001/2002) - Машки Сингл (Почетници)

#Играч(и)Турнир 23.02.2019Турнир 31.03.2019Турнир 20.04.2019Турнир 02.06.2019Поени
1.Димитар Петревски525618
2.Алмир Хашколи426517
3.Дарко Ристиќ24/39
4.Александар Мешков//347
5.Александар Крстевски//4/4
6.Давид Кавраков22//4

Сениори - Женски Сингл

#Играч(и)Турнир 23.02.2019Турнир 31.03.2019Турнир 20.04.2019Турнир 02.06.2019Поени
1.Елена Ристеска666523
2.Марија Манчевска555419
3.Ана Марија Баљиќ4/4/8
4.Ина Стефановска///66

Сениори - Машки Сингл

#Играч(и)Турнир 23.02.2019Турнир 31.03.2019Турнир 20.04.2019Турнир 02.06.2019Поени
1.Бојан Костадинов666624
2.Иван Пејоски445518
3.Леонид Стојанов55/313
4.Димитар Цикарски224210
5.Кирил Ивановски33/410
6.Христијан Николовски22329

Ветерани - Женски Сингл

#Играч(и)Турнир 23.02.2019Турнир 31.03.2019Турнир 20.04.2019Турнир 02.06.2019Поени
1.Лидија Мано Илиев666624
2.Весна Цавировска555520
3.Искра Геразова44/412
4.Марина Пешиќ3///3
5.Тања Тодоровска2///2

Ветерани - Машки Сингл

#Играч(и)Турнир 23.02.2019Турнир 31.03.2019Турнир 20.04.2019Турнир 02.06.2019Поени
1.Саше Ристоски664521
2.Јосиф Станковиќ//6612
3.Зоран Глоговац/45/9
4.Томче Христов323/8
5.Игор Миноски5///5
6.Кевин Холанд/5//5
7.Саша Цветковски4///4
8.Марјан Стојановски/3//3
9.Роберт Ацев/2//2

Ветерани - Мешани двојки

#Играч(и)Турнир 23.02.2019Турнир 31.03.2019Турнир 20.04.2019Турнир 02.06.2019Поени
1.Горан Тасевски
Лидија Мано Илиев
666624
2.Сашо Ристески
Весна Цавировска
555520
3.Јосиф Станковиќ
Искра Геразова
///44
4.Игор Миновски
Искра Геразова
4///4
5.Кевин Холанд
Искра Геразова
/4//4
6.Саша Цветковски
Марина Пешиќ
3///3